kuUKj-QySro
San Martin-go errezetarik onenak

Oeufs pochés à la truffe noir

Hasierako

Osagaiak

  • 6 huevos muy frescos
  • vinagres suave
  • 2 patatas
  • 50 ml. de leche
  • 50 gr. de mantequilla
  • 2 cebollas
  • aceite
  • 2 trufas negras pequeñas

Elaboraketa

  1. Cortar la cebolla en tiras finas y pocharla hasta que esté blanda y dorada. Salpimentar.
  2. Pelar y trocear las patatas. Cocerlas con la leche y un poco de agua hasta que se ablanden. Machacarlas, salpimentarlas y añadir la mantequilla.
  3. Para escalfar los huevos, llenar un cazo con agua que cubra las ¾ partes. Añadir un chorro de vinagre. Calentarlo. Cuando esté a punto de hervir, añadir los huevos uno a uno. Cocerlos 3 minutos aproximadamente. Pasarlos a un bol con agua tibia y sal. Laminar las trufas.
  4. Servir: poner en el fondo del vasito de yogur el puré, encima la cebolla y terminar con el huevo y una lámina de trufa.
  • Denbora: 30 minutes
  • Zenbat pertsonentzat: 6

Uztartzeko...

Principe de Viana

UPELEAN HARTZITUTAKO ARDO ZURIA

BARIETATEA
%100 Chardonnay

Ardo horren dotoretasunaren gakoak bere xalotasuna eta lanketa zaindua dira.
Eguneko edozein unetan dastatzeko moduko ardoa da.
SUPER AMARA-n.

Habla del silencio

6 HILABETEZ ONDUTAKO ARDO BELTZA

BARIETATEAK
Syrah, Cabernet Sauvignon, Tempranillo.

Ardo haragitsua eta ahaltsua. Zaila da tentazioari uko egitea: prezio oso ona duenez, egunero kapritxo bat izan dezakegu.
Espainiako ardorik onena aukeratu du AEPEVek.
SUPER AMARA-n.

Beti eskura

Huevos escalfados y trufa en tarrifa de yogur

Errezeta deskargatu (PDF)

Interesgarri izan daiteke

Kontsulta itzazu geure errezeta guztiak Youtubeko kanalean.

Bideo-errezetak ikusi

Banatu

Falafel de huevos a la escocesa Gehiago ikusi
Urraburu zebitxea Gehiago ikusi