San Martin-go azkenengo berriak

Igandeetan, zuretzat irekitzen dugu

Nahikoa arrazoi duzu igande goizetan San Martin Merkatuan buelta bat emateko.
 

Irekita dauden saltokiak eta tabernak:


14:00ak arte:

  • Coro Sotero Arrandegia
  • Maribel Urdaitegia
  • JA Okindegia
  • Talo Okindegia
  • Prentsa-kioskoa


Egun osoz:

  • Zuka San Martin
  • SM kafe
  • Kenji Sushi Bar
Euskara

Banatu

Pinaziz egindako ajoblanco otarrainxkarekin Gehiago ikusi
Crème de haricots blancs avec toast de boudin Gehiago ikusi
San Martin-go azkenengo berriak

Ostegunetan plan ederra San Martinen!

Badakigu ostegunetan azokaz gozatzeko gogo handia zegoela, beraz, OSTEGUNERO antolatu dugu, zuzeneko musika, pintxoak, anoak eta edariak elkartzen dituen ekitaldia. Otsailaren 6an hasiko gara!

Euskara

Banatu

Rouleaux croquants de viande Gehiago ikusi
Urraburu zebitxea Gehiago ikusi
San Martin-go azkenengo berriak

SantoTomaseko irabazlea

Aurtengo San Tomaseko saskia, 1.200 euroko baliokoa, Agus Mirandak irabazi du. “Oso pozik nago, sekulako saria da eta! Hau sorpresa ona!”.
Argazkian Agus Miranda eta Miren Celaya, merkatuko ordezkaria.

Euskara

Banatu

Chipirones crujientes con lima y cilantro Gehiago ikusi
Rosbif con espárragos Gehiago ikusi
San Martin-go azkenengo berriak

Online erosketa zerbitzua itxita egongo da Gabonetan

Gure online erosketa zerbitzua www.sanmartinmerkatue.eus itxita egongo da abenduaren 19tik (osteguna) urtarrilaren 7ra (asteartea).

Barkatu eragozpenak.

Euskara

Banatu

Txipiroi kurruskariak lima eta zilantro ongarriarekin Gehiago ikusi
La Gastro-receta de San Martín Ur irakinetan egindako arrautzak trufarekin Gehiago ikusi
San Martin-go azkenengo berriak

Eskuratu San Tomaseko saski handirako txartelak!

Abenduaren 9tik 19ra bitartean, San Martin Merkatuan erosketak egiten badituzu, 2024ko San Tomaseko saskiaren zozketa tradizionalean parte hartzeko txartelak lortuko dituzu.

Saskiak 1.200 euroko balioa du.

Establezimendu hauetan eskuratu ahal izango dituzu txartelak. Zortea lagun izan dezazula!

Harategiak:

  • Muñoa Alimentación
  • Charcutería Maribel
  • Iñaki & Jenny


Arrandegiak:

Euskara

Banatu

Pinaziz egindako ajoblanco otarrainxkarekin Gehiago ikusi
Petits pois au jambon et à l’oeuf mollet Gehiago ikusi

Orriak