San Martin-go azkenengo berriak

Ekainaren 15ean eta 16an tokiko produktua omenduko du Maratoia San Martin ekimenak

Astelehena, Ekaina 4, 2018

Tokiko eta sasoiko produktua da gure ezaugarri nagusia, eta, horregatik, omenaldia egin nahi diogu. Donostia Sustapenaren lankidetzarekin, ekainaren 15erako eta 16rako jarduera dibertigarri mordoa antolatu ditugu, gozatu, ikasi eta dasta dezazun, eguzkia ateratzen denetik ezkutatzen den arte.

Showcooking-saioak, haurrentzako eta helduentzako lantegiak, gymkhana, hitzaldiak, zuzeneko kontzertuak, tokiko produktuen zozketa…


Zatoz San Martin Merkatura. Maratoi honetan ez duzu korrika egin behar, tokiko produktuaz gozatu besterik ez.

Hau da antolatu dugun egitaraua:

 

EKAINAK 15, OSTIRALA

09:30-12:30    
HAURRENTZAT.

Bisita merkatura eta tokiko produktuei eta dekorazioari buruzko lantegiak Zurriola Ikastolako ikasleekin. Kaskara jokoa.
NON: MERKATU OSOAN, 0 ETA -1 SOLAIRUAN

13:00-16:00
MERKATUAN BAZKALTZEA.

Erosi produktu freskoa nahi duzun saltokian, eta utziezu prestatzen Basque Culinary Centerreko ikasleei Gastropote postuan.
NON: EROSI: 0 ETA -1 SOLAIRUAN
SUKALDEA: GASTROPOTEKO TXOKOAN. 0 SOLAIRUAN 
BAZKALDU: GASTROPOTEKO TXOKOAN ETA ARRASATE KALEAN

19:00-19:30     
Mikel Diazek, Boulevard 9ko sukaldariak, koktelei buruzko hitzaldia eskainiko du. Koktelgintza-lantegia Gastropote postuan.
NON: GASTROPOTEKO TXOKOAN. BASERRITARREN LEKUAN. 0 SOLAIRUAN

19.30-20.00
Koktelgintza-lantegia Gastropote postuan.
NON: GASTROPOTEKO TXOKOAN. BASERRITARREN LEKUAN. 0 SOLAIRUAN

20:00-22:00    
DJ + Afari Maratoia Basque Culinary Centerreko ikasleekin
NON: GASTROPOTEKO TXOKOAN. 0 SOLAIRUAN


EKAINAK 16, LARUNBATA
 

10:30-11:30
Showcookinga tokiko produktuekin, Merkatuko baserritar, harakin eta arrain-saltzaileen eta Basque Culinary Centerreko ikasleen eskutik.
DJ + Afari Maratoia Basque Culinary Centerreko ikasleekin
NON: GASTROPOTEKO TXOKOAN. 0 SOLAIRUAN

10:30-11:30
Zurriola Ikastolako ikasleek dekoraturiko saskien zozketa. Txartelak ekainaren 14an, ostegunean, ekainaren 15ean, ostiralean, eta ekainaren 16an, larunbatean, banatuko dira, saltokietan erosten dutenen artean. 
NON: BASERRITARREN LEKUAN. 0 SOLAIRUAN

12:00-12:30
MERKATUAN BAZKALTZEA.
Erosi produktu freskoa nahi duzun saltokian eta utziezu prestatzen Basque Culinary Centerreko ikasleei.
NON: EROSI:  0 ETA -1 SOLAIRUAN
SUKALDEA: GASTROPOTEKO TXOKOAN. 0 SOLAIRUAN 
BAZKALDU: GASTROPOTEKO TXOKOAN ETA ARRASATE KALEAN 13:00-16:00


17:00-18:00
HAURRENTZAT
Bakailaoa pil-pilean prestatzeko familia-lehiaketa, Zurriola Ikastolako ikasle eta gurasoekin.
NON: BASERRITARREN LEKUAN. 0 SOLAIRUAN

17:00-18:00
Magia-ikuskizuna eta animazioa.
NON: MERKATUA. 0 SOLAIRUAN ETA ARRASATE KALEAN

18:00-19:00
HAURRENTZAT
Magia-ikuskizuna eta animazioa.
NON: MERKATUA. 0 SOLAIRUAN ETA ARRASATE KALEAN

19:00-22:00
Zuzeneko musika + Afari Maratoia Basque Culinary Centerreko ikasleekin.
NON: GASTROPOTEKO ESZENATOKIAN, MERKATUAN ETA ARRASATE KALEAN. 0 SOLAIRUAN

 

Deskargatu hemen egitarau guztia

 

LAGUNTZAILEAK

Banatu

Chipirones crujientes con lima y cilantro Gehiago ikusi
Crème de haricots blancs avec toast de boudin Gehiago ikusi