San Martin-go azkenengo berriak
ZATOZ MERKATURA BAZKALTZERA!
Osteguna, Ekaina 14, 2018
Ekainaren 15ean eta 16an, 13.00etatik 16.00etara, Maratoi San Martin egitarauaren barruan, bizipen gastronomiko paregabea bitzeko aukera izango duzu. Erosi produktu freskoa nahi duzun saltokian eta utziezu prestatzen Basqeu Culinary Centerreko ikasleei.
1. AUKERATU PINTXOA:
- Bertako tomate entsalada, Iparraldeko hegaluzea eta tipulina
- Verduras a la brasa con huevo de caserío a baja temperatura
- Barazki erreak temperatura baxuan egindako baserriko arraultzarekin
- Legatza arrautzaztatua, Pikilloko piperrak eta panadera patatak
- Txisto-ogia tipula karamelizatuarekin
- Oilasko brotxeta tipula karamelizatuarekin
- Piña errea, koko krematsua eta txokolate zuria
- Ardi latxazko mamia, eztia eta intxaurrak
2. EROSI PRODUKTU FRESKOA HEMEN:
BASERRITARRAK:
- Errekalde
- Goiatz Erribera
- Lizardi
- Bordatxo
- Illareta
- Adarrazpi
- Ameri-Goikoa
- Ubalategi
FRUTA-DENDAK:
- Fernández
- La Supera
HARATEGIAK:
- Iñaki y Jenny
- Muñoa
- Nicasio
- Juan Etxeberria
- Maribel
ARRANDEGIAK:
- Miren
- Coro Sotero
- Nati
OKINDEGIA:
- Talo
3. ZOAZ GASTROPOTEKO TXOKORA
Eta han Basque Culinary Centerreko ikasleek 1,5 € ren truke prestatuko dizute pintxo gozoa.
Banatu
Ajoblanco de poignons avec langoustines Gehiago ikusi
Falafel de huevos a la escocesa Gehiago ikusi